نوشته های دکتر خودم

نوشته های دکتر خودم

اینجا من یعنی خودم در مورد خودم و خود خودم می نویسم
نوشته های دکتر خودم

نوشته های دکتر خودم

اینجا من یعنی خودم در مورد خودم و خود خودم می نویسم

لیست وظایف

 * دقیقن باید این کارا رو بکنم :

  1. فایرفاکس پرتابل بگیرم (لینک دانلود).
  2. پیدجین پرتابل بگیرم (لینک دانلود).
  3. فایل‌های پوشه public_home لینوکسم رو بریزم تو USB Web Server.
  4. افزونه خوشمزه رو به فایرفاکس اضافه کنم (لینک دانلود).
  5. بوک‌مارک‌های فایرفاکس لینوکسم رو بریزم تو فایرفاکس پرتابل.

 * فکر کنم ۲ مرحله اول رو برای خواهرمم باید انجام بدم (: دانشجویی و شهر غربت و هزار تا دردسر :دی.

نظرات 5 + ارسال نظر
<<<bodo2eshgh>>> سه‌شنبه 30 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 07:25 ب.ظ http://bodo2eshgh.tk

سلام وبلاگت واقعا مثل همیشه خوب و خوشگل بود. به من هم سر بزن. راستی اگه تو دوستات کسی بود برای وبلاگ نویسی بهم بگو. اخه میخوام نویسندگان وبلاگمونو زیاد کنیم و اکثر بچه های وبلاگ نویس رو جمع کنیم 1 جا مثلا 40 نفر بشیم وبلاگ نویسی کنیم.به نظر من که خیلی خوب میشه.بازم اگه کسی بود بهم بگو ممنون.

مرجان سه‌شنبه 30 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 07:41 ب.ظ

میشه یه توضیح مختصر بدی که شماره 2 و 4 چی هستن؟ شاید به درد منم بخوره یه وقت. حوصله هم ندارم برم سرچ کنم خودم ببینم چیه

پیدجین یه مسنجره که قابلیت پشتیبانی از پروتکل‌های زیادی (مثه یاهو، جی‌تاک، aim، ICQ و ...) رو داره، بعد پرتابلش این اجازه رو میده که اکانت ادد کرده و آماده همه جا همراهت باشه (همزمان میشه باهاش با چندصدتا اکانت اومد بالا، مثه یاهو مسنجر نیست مثلن که فقط میشه با یه اکانت اومد بالا).

خوشمزه یا delicious یه سایته که بهت اجازه میده تا لینک‌های جالبی که تو سرتاسر وب می‌بینی ذخیره کنی (مثه همین گدجت خوشمزه که بغل همین وبلاگ سمت چپ هست)، برای داشتنش به یه اکانت یاهو احتیاج داری و بعد میتونی از http://delicious.com واردش بشی، این افزونه هم یه منو به راست کلیکت اضافه میکنه که راحت بتونی بوک‌مارک کنی.

باز سوالی بود در خدمتم.

ساناز سه‌شنبه 30 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 09:01 ب.ظ http://www.goldokhtar.sepehrblog.ir

سلام دوست عزیز
خوشحال می شوم اگر به وبلاگ من هم سر بزنید.
وبلاگ من بر خلاف دیگر وبلاگ ها مطالب کم اما بکر و تازه ای دارد.
می توانید کلیپ های انیمیشن بسیار زیبا و از کمپانی های معروف را بطور آنلاین مشاهده کنید و یا مقالات و خلاصه کتب گوناگون را بخوانید.
اشعار زیبایی که سروده ی استاد هاشم شکوهی است مطالعه فرمایید و آهنگ های آرامش بخش و مشهور این عرصه را دانلود کنید.
داشت یادم می رفت:
مطالب آرامش بخش و سیاحتی و هنری را بصورت پاورپینت شده دانلود کنید و لذت ببرید.
در وبلاگم منتظرتان هستم
در ضمن در صورتیکه علاقه مند هستید می توانم وبلاگ شما را لینک کنم که مستلزم کسب اجازه ی شما و تعیین اسم برای لینک وبلاگتان می باشد و لازم به ذکر است که شما مختارید مرا لینک کنید یا نه و هیچ اجباری از این حیث وجود ندارد.این درخواست تنها جهت قرار دادن تسهیلات برای کاربران وبلاگم است تا بتوانند به راحتی وبلاگ مورد علاقه شان را بیابند.
از اینکه وقت خود را به من دادید متشکرم.
پیروز و سربلند باشید
بدرود

الدان سه‌شنبه 30 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 10:03 ب.ظ http://macloren.blogsky.com

پیدجین؟
فایل‌های پوشه public_home؟
USB Web Server؟
افزونه خوشمزه؟؟؟
بوک‌مارک‌های فایرفاکس لینوکسم رو بریزم تو فایرفاکس پرتابل.
چه جوری
ترفندستان:
امروزه نرم افزارهای Portable یا به اصطلاح پرتابل (قابل حمل) به دلیل مزیت‏های خاصی که دارند از طرفداران زیادی برخوردارند. این گونه نرم افزارها نسخه‏های بدون نیاز به نصب برنامه‏های معمولی هستند که دارای کاربردهای گوناگونی می‏باشند. در سیستم‏هایی که محدود شده‏اند و امکان نصب برنامه وجود ندارد با استفاده از نسخه‏های پرتابل برنامه‏‏ها امکان اجرای آنها بدون نیاز به نصب وجود دارد. همچنین نرم افزارهای پرتابل را می‏توان در فلش دیسک ذخیره کرد تا در هر زمانی امکان اجرای مستقیم برنامه‏ها بدون نصب آنها فراهم باشد. برای دستیابی به نسخه‏های پرتابل برنامه‏ها راه‏های گوناگونی وجود دارد. می‏توان آنها را مستقیماً از اینترنت دانلود کرد. یا اینکه با استفاده از نرم افزارهای جانبی نظیر Thinstall به قابل حمل سازی برنامه‏ها پرداخت. اما در این ترفند قصد داریم به نحوه پرتابل کردن نرم افزارها با استفاده از نرم افزار معروف WinRAR بپردازیم. WinRAR را اکثر کاربران به عنوان یک نرم افزار فشرده ساز می‏شناسند اما با استفاده از این ترفند از آن می‏توان برای پرتابل کردن نرم افزارها نیز استفاده کرد.


ابتدا پیش از هر کاری به این نکته دقت داشته باشید که این ترفند زمانی کاربرد دارد که نرم افزار مورد نظر پس از نصب شدن، فایل‏های خود را در پوشه‏ای غیر از پوشه محل نصب کپی نکند. برخی نرم افزارها فایل‏های ocx و dll خود را در مسیرهایی نظیر Windows/System32 کپی می‏کنند که این موضوع باعث عدم کارایی این ترفند خواهد شد.
همچنین اطمینان داشته باشید که نرم افزار WinRAR بر روی ویندوز نصب باشد.

برای پرتابل سازی نرم افزارها گام‏های زیر را با دقت طی کنید:
1- برای شروع کار به محل نصب برنامه (معمولاً در پوشه Program Files) مراجعه کنید.
2- اکنون کلیه فایل‏ها و فولدرهای موجود در محل نصب برنامه را با راست کلیک بر روی فضای خالی و انتخاب Select All و یا استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+A به حالت انتخاب دربیاورید.
3- سپس بر روی یکی از فایل‏ها راست کلیک کرده و Add to archive را انتخاب کنید.
4- در پنجره باز شده (ترفندستان) در همان تب General، تیک گزینه Create SFX Archive را بزنید.
5- حال به تب Files بروید. اکنون با استفاده از ماوس بر روی مسیر موجود در قسمت Files to add کلیک کنید و کل این مسیر را به حالت انتخاب دربیاورید (Ctrl+A) و سپس کلیدهای ترکیبی Ctrl+C را جهت کپی کردن این متن فشار دهید.
6- اکنون به تب Advanced بروید و بر روی دکمه SFX Options کلیک کنید.
7- در پنجره جدید باز شده در همان تب General، تیک گزینه Create in the current folder را بزنید. سپس در قسمت Run after extraction نام فایل اجرایی برنامه را به همراه پسوند آن (معمولاً exe) بدون کم و کاست وارد کنید. به عنوان مثال اگر نام فایل اجرایی برنامه YahooMessenger.exe است، این نام را عیناً در این قسمت وارد کنید.
8- در گام بعد در همان پنجره به تب Advanced بروید و در کادر Delete و قسمت Files to delete in the destination folder کلیدهای ترکیبی Ctrl+V را فشار دهید. خواهید دید که مسیری که در گام پنجم Copy کردید در این قسمت Paste خواهد شد. (ترفندستان)
9- اکنون به تب Modes بروید و تیک دو گزینه Unpack to temporary folder و Hide all را بزنید.
10- حال به تب Update بروید و تیک گزینه Overwrite all files را بزنید.
11- اکنون به تب Text And Icon بروید و بر روی دکمه Browse در قسمت Load SFX icon from the file کلیک کنید. شما بایستی یک آیکن مناسب با پسوند ico. برای فایلی که قصد دارید بسازید انتخاب کنید. برای استخراج آیکن فایل exe می‏توانید از این ترفند استفاده کنید.
12- در آخر تمام پنجره‏های باز را OK کنید. خواهید دید که در همان فولدر محل نصب برنامه یک فایل جدید ایجاد شده است که این فایل همان فایل پرتابل اجرایی نرم افزار شماست. این فایل را می‏توانید در هر جا کپی کنید و با دوبار کلیک بر روی آن نرم افزار مورد نظر را اجرا کنید

بعضی وقتا این ترفند جواب نمیده (جایی که اصلن اجازه نوشتن در درایو سی رو نداشته باشی). استفاده از همین سایت http://portableapps.com در این مورد خیلی بهتره بید :)

بعد در اون مورد بوک‌مارک فایرفاکس از منوی Bookmarks گزینه Organize Bookmark رو انتخاب می‌کنی و تو پنجره باز شده، از منوی بالاش Import and Backup رو انتخاب می‌کنی و از اونجا Backup.

پیدجین و افزونه خوشمزه در جواب مرجان گفته شد.

public_home یه شرتکاته برا پوشه var/www که تو پوشه home ساخته میشه و برای دسترسی راحت‌تره. جایی که apache رو لینوکس نصب باشه با دادن آدرس لوکال تو مرورگر میتونی این پوشه رو ببینی.

USB Web Server یه شبیه‌ساز سروره که حجم کمی رو داره و میشه تو فلش‌مموری ازش استفاده کرد، اون پوشه public_home هم گفتم تو اینجا میشه پوشه root (مثلا تو XAMPP میشه htdocs، از نرم‌افزار به نرم‌افزار فرق میکنه).

حالا اگه فایل‌های php که تو public_home هست رو به root نرم‌افزار UWS انتقال بدم میتونم اونارو تو دانشگاه هم همراهم داشته باشم.

مرجان سه‌شنبه 30 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 11:28 ب.ظ

مرسی از اطلاعاتت. دستت درد نکنه

خواهش میکنم، قابلی نداشت (:

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد